Vad gör du med din konst?

När du har skapat någonting – vad händer då med det du har skapat? Står det bara där och samlar damm eller gör det någon nytta? Vad du gör med din konst är såklart upp till dig. Dock finns det vissa saker du kan göra för att din konst inte bara ska samlas på hög och du tillslut har flera olika förråd överfyllda med konstverk. 

Sälj

Om du vill tjäna lite pengar på din konst kan du testa att sälja den. Du kan till exempel börja med att sälja till nära och kära för att sedan bredda din målgrupp och kanske börja sälja till människor du inte känner. Du kan även sälja din konst på olika marknader eller liknande. Då kan ännu fler ta del av din konst och kanske köpa med sig ett verk hem.

Ge bort

De konstverk du skapar är perfekta att ge bort i present till någon. Dessutom har du oändligt med julklappstips till de du ska ge julklappar till. Och eftersom att du förmodligen känner de du ska ge julklappar till så kan du göra konstverket lite mer personligt. Men att ge bort ett konstverk är även bra som en inflyttningspresent, födelsedagspresent eller tackgåva. 

Ställ ut

Har du möjlighet kan du också ställa ut din konst på olika utställningar. Även det kan leda till att människor får tycke för din konst och kanske köper ett verk eller två. Om inte annat så är det en häftig känsla att kunna ställa ut sin konst och få visa den för andra.