Testa på olika konstformer

Att skapa konst är så mycket mer än att måla en tavla. Det kan vara att sätta samman dagens outfit, att ställa in en ny möbel från Confidentliving där hemma eller lägga upp maten fint på en tallrik. Du gör mycket saker i din vardag som är konst utan att du tänker på det. Så nästa gång du känner att du inte är kreativ så bör du tänka om och tänka på alla saker du gör i din vardag. 

Kanske är det någon av dessa vardagliga konstformer som du kan utveckla och skapa till en hobby? Du kanske kan skapa egna unika champangeglas eller måla dina egna krukor som du kan odla örter och kryddor i? Det finns betydligt många fler konstformer än vad man tror så därför kan du inte riktigt säga att du inte är kreativ.

Behöver inte leda till något

Den konstform du utövar behöver egentligen inte leda till något. Du kan göra det bara för att du tycker att det är kul eller för att det får dig att känna dig lugn. Du behöver inte vara bra på konst – utan det viktiga är att du hittar den form som passar dig och utövar den för din egen skull. 

Din konst kanske aldrig visas för någon annan än dig och det är helt okej. På samma sätt som att det är helt okej att ställa ut din konst och visa den för resten av världen. Det är du som bestämmer över din konst.

Leave a Comment

Your email address will not be published.